LUSTRUMBUS 100 jarig bestaan

Tijdens ons lustrumjaar reed er in Delft een Prins - lustrum - bus rond. Op deze bus vindt u enkele bekende merken waar wij als kantoorvakhandel al jaren zaken mee doen. Wellicht dat ook u inmiddels bekend bent met een groot deel van deze merknamen. Hieronder een overzicht van deze namen en de artikelen waar zij voor staan.
Klik op de naam voor de eigen site van de leverancier / fabrikant.


Een bureau of een kast van oerdegelijke Hollandse kwaliteit... dan moet u bij Drentea zijn. Of u nu één bureau of een complete inrichting wilt, bij ons bent u aan het juiste adres!
Van badges, snelhechters, zichtpanelensystemen en telefoonringbanden heeft Durable alle kennis.Jaren lang ligt een groot assortiment van deze Duitse leverancier al in onze winkel... en vele jaren zullen nog volgen.

DAUPHIN

Zit u goed? In onze showroom staan de meest moderne burostoelen die voldoen aan de hoge eisen van vandaag. En niet meer in saaie kantoorkleuren, maar in de meest uiteenlopende kleurcombinaties.
U wilt orde? Ordners van EJA International maken het in orde. Overzichtelijk en bij de hand. In eenvoudig zwart of een frisse kleur; wij leveren het van EJA!
Van dun tot dik... het papier van Fastprint betekent kwaliteit! U vindt ruim twee meter stelling met  verschillene soorten wit en gekleurd kopieer-laser en inkjetpapier in onze winkel. Maar ook per pallet naar bedrijven. Fastprint is bij ons hét merk voor papier!
Natuurlijk vindt u bij ons een uitgebreide collectie Henzo fotoalbums, receptiealbums, schrijfmappen en vulpenetuis. Al vele jaren is er sprake van een zeer prettige samenwerking tussen deze Nederlands fabrikant uit Zuid-Nederland en de firma Prins.
Misschien niet direct het meest bekende merk, maar wel zeer gewaardeerd in de kantoorvakhandel. Bij ons vindt u van Kangaro een zeer grote collectie tabbladen, opbergmiddelen en showtassen. Met recht kwaliteit voor kantoor!
Het merk van deze tijd. Met zeer moderne ontwerpen en materialen staat Lamy al jaren op nummer 1 bij vele klanten. Van de overbekende ABC vulpen voor de beginnende schrijver tot aan de magnafieke Lamy Persona... stuk voor stuk pennen met persoonlijkheid.
Plannen, presenteren en communiceren; Lega heeft alles op dit gebied. Van een eenvoudig whitebord tot een totale wandpresentatie met projectieschermen, planborden of flipovers; Lega heeft het. Uitgebreid te bewonderen in onze showroom.
Al vele jaren vertegenwoordigt het merk Parker bij ons het meest bekende pennenmerk. U kent vast wel de Jotterbalpen... maar loop ook eens binnen voor de overige prachtige schrijfwaren van dit merk!
In onze uitgebreide vulpencorner mag een bekend merk als Sheaffer uiteraard niet ontbreken. Voor de goedkope balpen tot de meest exclusieve modellen van dit merk kunt u bij ons terecht.
Probleemloos kopieeren? Toshiba staat garant voor kwaliteit en service. Van een kleine kantoormachine tot een ‘grote jongen’ levert Toshiba bij u af. En met een service-contract heeft u er helemaal geen omkijken meer naar. Meer info in onze showroom.
Dit merk heeft zich sedert de oprichting altijd flexibel maar karaktervast opgesteld. Dit heeft zijn resultaat in de uitstraling van de modellen. In dit assortiment vindt een ieder wel een pen die bij hem / haar past. Komt dat zien!